Tuin laten ontwerpen door een tuindesigner omgeving Dordrecht

Wilt u een prachtig ontwerp laten maken voor uw tuin? Reijm Design omgeving Dordrecht ontwerpt meer dan alleen de tuin van uw dromen. Met aandacht voor detail, stijl en natuurlijk uw woon en tuin wensen. Een tot in perfectie ingerichte woning straalt klasse en exclusiviteit uit. 

Reijm Design bureau voor tuinontwerp in omgeving Dordrecht is er in gespecialiseerd om deze ambiance door te voeren in de buitenruimte. Aan de hand van een gedetailleerd ontwerp realiseren we telkens weer een tuin die in perfecte harmonie is met de woning. Door de juiste vertaling van de wensen van de opdrachtgever en kennis en ervaring van Reijm Design onstaat een sterk plan. 

Als u op zoek bent naar een tuinontwerper in de omgeving van Dordrecht, dan staat Reijm Design graag voor u klaar. Voor het bedenken van een goed tuinplan hoeft u immers niet in het bezit te zijn van een villa of groot stuk grond. Reijm Design geeft iedere ruimte waarde door de juiste verhoudingen te gebruiken, hierdoor kan een kleine tuin lang en open lijken of juist hoog en knus. 

Ervaren tuinontwerper in Dordrecht voor het ontwerpen van tijdloze tuinen

Een tijdloze tuin hoeft niet perse een strakke of moderne tuin te zijn. Dit is geheel afhankelijk van uw wensen én van de uitstraling van uw woning. Zo vraagt de charme van een oude nostalgische boerderij met een rieten kap om een geheel ander ontwerp dan de strakke witte villa met zwarte kozijnen. Reijm Design kan u professioneel adviseren op dit gebied.

Iedere woning heeft zijn eigen ambiance. Om dat door te kunnen voeren in de tuin is het maken van een goed en gedetailleerd tuinontwerp onmisbaar, zeker voor de uitvoering. Wilt u uw tuin laten ontwerpen in de omgeving van Dordrecht? Vraag dan eens vrijblijvend naar de mogelijkheden bij Reijm Design. Wij staan graag voor u klaar om een goed plan te maken voor uw tuin. 

Daarnaast draagt een tijdloos ontworpen tuin bij aan de waardevermeerdering van uw woning. Een prachtige woning is namelijk niet compleet zonder een prachtig aangelegde tuin. Voor een resultaat welke naadloos aansluit op uw wensen kunt u altijd gebruik maken van de tuinadviezen van Reijm Design. Ook in omgeving Dordrecht staan wij voor u klaar.

Neem contact op