Tuinontwerp in Rotterdam? Tijdloze ontwerpen van Reijm Design


Een professioneel bureau voor het ontwerpen van tuinen is onmisbaar als u uw tuin wilt omtoveren tot een oase van groen en rust. Reijm Design omgeving Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwerpen van tijdloze tuinen met sfeervolle en duurzame oplossingen. 

Door eenvoud en creativiteit te verweven in onze tuinontwerpen zijn we telkens weer in staat om uw wensen te vertalen naar een tuin die rust en harmonie uitstraalt. Het ontwerpen van een tuin gaat verder dan alleen het indelen van borders en terrassen. Een tijdloze tuin vraagt om een goed ontwerp waar over nagedacht is. 

Reijm Design bureau voor tuinontwerp is specialist in het ontwerpen van tuinen waarbij sfeer en persoonlijkheid centraal staan. Op deze manier wordt uw tuin een verlengstuk van uw woning. Denkt u na over het inschakelen van Reijm Design voor uw tuin in Rotterdam? 

Neem vrijblijvend contact met op en laat u inspireren door de adviezen van de ontwerper. Een tuin heeft een goed doordacht beplantingsplan nodig. Met dit plan ontstaat er ieder jaargetijde een mooie tuin. Hierbij kijken we naar bladstructuren, bloeikleuren, bloeimanieren, groeimanieren, zon of schaduwbeplanting noem maar op. Met oog voor detail en perfectie kiest Reijm Design de plantsoorten die passen in de stijl en sfeer van uw tuin.

Een nieuwe tuin? Reijm Design bureau voor tuinontwerp omgeving Rotterdam 

Omdat iedere woning en ieder mens zijn eigen unieke stijl heeft, mag dat ook doorvertaald worden in de tuin. Aan de hand van uw wensen en onze ideëen maken we de tuin die bij u én uw woning past. Omdat men steeds meer tijd doorbrengt in de tuin, wil men ook steeds meer in die tuin. Buitenkeukens, wellness, veranda’s, haarden, verlichting en geluid: het kan allemaal, Reijm Design bedenkt hoe, en als het kan nog op een ‘duurzame’ manier.  

Op deze manier wordt de tuin optimaal betrokken bij de woning zodat er een harmonieus geheel ontstaat. Kortom Reijm Design zorgt er ook voor dat u op elk moment van de dag optimaal kunt genieten van uw tuin. Een tijdloos tuinontwerp laten maken door Reijm Design bureau voor tuinontwerp in Rotterdam, uw keuze?

Heeft u behoefte aan specialistisch tuinadvies? Wilt u een nieuw beplantingsplan? Of zoekt u een ontwerper die u verder helpt met een compleet plan? Welke oase van groen u ook zoekt, Reijm Design helpt u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op